header site

24 februari 2018 - Murth Mossel

Pauwer!

Hij is er weer! Helemaal opgeladen voor een nieuwe show! Nóg scherper en nóg grappiger! Never ever de slappe hap! Altijd met power! Zo trots als een pauw! En hij staat nog steeds met beide benen stevig op de grond. Of in zijn geval; op het podium.
In deze splinternieuwe voorstelling zet comedian Murth Mossel de wereld weer op z’n kop! Hij is genadeloos, scherp, ontwapenend, daagt je uit en gaat de diepte in wanneer het niet wordt verwacht. Na Status Aparte, 1e pers. enkelv., Gunstige Ligging Ten Opzichte Van De Wereld, Louter Liefde en Voors en Tegens staat Murth Mossel met zijn zesde avondvullende voorstelling Pauwer! in het theater. 
 
Krachtig met trots: Pauwer!  
 
BESTEL HIER UW TICKETS
Ik ben op aarde gekomen als onbeschreven blad, als leeg canvas waarop een volkomen nieuw leven kan ontstaan. Een bron van mogelijkheden en kansen zou je denken. Maar is dat wel zo? 
Je ziet het in Geboren met ervaring van Soundos. Een ijzersterke voorstelling waardoor je lachend, wijzer en met een nieuwe ervaring de zaal uitloopt! 
 
Cabaretier Soundos El Ahmadi is al meer dan 10 jaar lid van het bekende gezelschap Comedytrain en draait al jaren met succes mee in de cabaretwereld. Na de theatervoorstellingen Soundos Aangenaam en Er is geen Plan B is ze nu met Geboren met ervaring te zien!
 

Aanvullende informatie

  • Aanvang voorstelling: 20.30 uur
  • Kijkwijzer: Alle leeftijden
  • Soort voorstelling: Premiere
  • Prijs per ticket: € 16,00
  • Genoemde prijs is inclusief administratie en online betaalkosten (Ideal)

Meer in deze categorie: « 17 februari 2018 - Soundos

 

logo kaasfabriek final 5